LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Chili

Geboortejaar: maart 2024
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
21-09-2024

Omschrijving

Asiel Galgos en Familia:

Chili werd vlakbij het asiel achtergelaten, opgesloten in een kleine kooi, samen met zijn 2 broertjes, Podenco Twister en 2 windhonden pups.

Chili en zijn broertjes zijn een beetje verlegen als ze mensen ontmoeten, maar komen al snel nieuwsgierig op ons af. Als een echte pup heeft hij ook het typisch karakter: hij is een actief en bewegelijk hondje. Hij speelt de hele dag met zijn broertjes en zusjes. Chili is positief getest voor Ehrlicha en Anaplasma en zijn hiervoor onder behandling.

Chili is op zoek naar een thuis waar ze weten dat het adopteren van een puppy een daad van verantwoordelijkheid en een levenslange verbintenis is. Een puppy adopteren betekent meteen verliefd worden op hun zachtaardigheid en geluk, maar ook het geduld te hebben om ze de opvoeding te geven die ze nodig hebben vanaf jonge leeftijd en ze te begeleiden op hun weg naar een geweldige, evenwichtige, volwassen hond.

Chili en zijn broertjes worden heel goed verzorgd en zijn gelukkig bij ons, maar een asiel is niet de ideale plek om een ​​puppy te laten opgroeien, ze verdienen een thuis. Als je bereid bent om hem alle liefde, geduld en opvoeding te geven die hij nodig heeft, aarzel dan niet, adopteer dan Chili!

(Input 21 september 2024)

dogstars