LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Jules

Geboortejaar: april 2024
Geslacht: Mannelijk
Maat: 55 cm of groter
Gewicht: 13
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 17-09-2024
Toegevoegd:
03-08-2024

Omschrijving

Asiel Tenerife (Sabine):

Update 17 september 2024: een nieuwe video toegevoegd.

Update 2 september 2024: 7 nieuwe foto's en een nieuwe video toegevoegd.

Update 13 augustus 2024: 5 nieuwe foto's en een nieuwe video toegevoegd.

Input 3 augustus 2024: Jules is een heerlijke vrolijke pup zonder enige trauma’s of angsten. Hij is (samen met zijn broertje Braco) in het asiel opgegroeid samen met zowel volwassenen als jongere honden, groot en klein en kan met alles en iedereen goed. Jules heeft een topbasis om verder te leren, hij is slim, mensgericht en heeft ook nog eens een ideale opvoeding gehad door de roedel vanaf jongs af aan. Hierdoor kent hij de hondentaal heel goed en kan hij met iedereen. Jules is speels, nieuwsgierig en heerlijk aanhankelijk. Het is gewoon harstikke gezellig om hem om je heen te hebben!

Jules woont samen in de buiten roedel dus van elk bezoek maakt hij weer een feestje. Visite wordt dan vrolijk en volop kwispelend begroet en tot op de voet achtervolgt in de hoop dat er een snoepje valt of een heerlijke aai over zijn prachtige koppie. 

Dit ventje is ondernemend en dol op aandacht maar toch kent hij de grenzen goed en dringt hij zich niet op. Lompigheid staat ook niet in zijn woordenboekje ondanks zijn korte leeftijd en zelfs met de jongere visites is hij leuk, vrolijk en voorzichtig, volop te vertrouwen. Jules is ook paarden, ezels, schapen en katten gewend en behandeld iedereen gewoon als gelijke, met respect en zijn leuke besmettelijke gezelligheid.

We zijn nu ook begonnen met trainen aan de riem zodat hij gezellig mee kan met de buitenwandelingen, dat vind hij geweldig! Helaas zijn deze kansen niet dagelijks dus het zou echt ideaal zijn als deze schat een eigen familie zou vinden waar hij verder mag leren en genieten van het echte hondenleventje. Want hij weet het nog niet, en vind het hier al geweldig... Maar zijn leventje kan nog zo veel mooier zijn!

Jules is rondom gezond, hij is ingeënt, heeft al een paspoortje en is helemaal reisklaar!

 

Video

dogstars