LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Cometa

Geboortejaar: november 2021
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 49
Gewicht: 23,5
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
10-02-2024

Omschrijving

Asiel La Huella Verde Olvera:

Cometa werd gered van het kerkhof, hij lag bovenop een graf. Het was Allerzielen en op die dagen zijn er veel  mensen op de begraafplaats. Hij is graag bij mensen en was op zoek naar menselijke warmte. Uiteindelijk vond hij, zonder dat mensen naar hem omkeken, zijn plekje bovenop een graf en daar viel hij in slaap. De bewaking van de begraafplaats bracht ons op de hoogte en we gingen hem halen. Hij was zo aanhankelijk dat hij bij de eerste roep naar ons toe kwam. Sindsdien is hij bij ons in het asiel.

Cometa is niet bang, hij is braaf, lief en gehoorzaam, in huis is hij rustig en buitenshuis is hij speels.

Met andere honden is hij is heel sociaal, vriendelijk en speels, zowel met reuen als met teefjes. Met katten is hij niet getest.

Cometa is superlief met mensen, hij houdt van iedereen, van volwassenen (mannen en  vrouwen) en ook met kinderen… en speelt ook graag met de bal. Hij is lief en gehoorzaam en wil altijd knuffels.

Cometa is positief getest op Leishmania, maar er zijn geen organen aangetast. Hij kan een normaal leven leiden en normaal eten. Hij heeft alleen elke 6 maanden controle van de dierenarts nodig en elke 3 of 4 maanden domperidon. Alle andere ziektes zijn negatief.

Cometa’s ideale gezin bestaat uit mensen, we denken dat het niet nodig is dat de familie meer honden heeft. Als het wel zo is, is dat oké, maar voor hem zijn de mensen, volwassenen of kinderen, het belangrijkst. Dus een lieve familie die tijd voor hem heeft, met hem wil spelen en knuffelen is voor hem genoeg!

(Input 10 februari 2024)

Video

dogstars