LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Lumpi

Geboortejaar: augustus 2022
Geslacht: Mannelijk
Maat: 0 - 40 cm
Hoogte: 38
Gewicht: 9
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Kan met kinderen (> 4 jr): Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
24-08-2024

Omschrijving

Opvang Greet:

Een jongeman vertelde ons dat hij Lumpi, een schattig klein mixje, langs de kant van de weg had gevonden toen hij met zijn busje aan het bezorgen was. Hij vertelde ons ook dat hij Lumpi in zijn busje had gezet omdat hij bang was dat Lumpi aangereden zou kunnen worden. Omdat hij aan het werk was kon hij niet gelijk naar de plaatselijke politie gaan om te controleren of Lumpi een chip had, dus besloot hij Lumpi tijdelijk op te sluiten in een kamer bij het bezorgbedrijf waarvoor hij werkt.

Een paar uur later ging hij naar de politie en Lumpi had geen chip, toen nam hij contact op met ons asiel. Bij aankomst in het asiel was Lumpi een beetje bang van het lawaai, het blaffen van de honden. Lumpi plakte zich aan de jongeman vast en staarde hem aan.  Dit vonden wij verdacht gedrag.......was het zijn eigen hond die hij dumpte?? Natuurlijk konden we dat niet bewijzen. Maar we dachten beter in het asiel dan bij de man te blijven.
Lumpi is erg sociaal, vrolijk, vriendelijk en hij heeft zich redelijk goed aangepast aan zijn nieuwe leven in het asiel. Hij weet hoe hij aan de lijn moet lopen, is actief maar niet overdreven, en is niet angstig. Hij kan goed overweg met reuen en teven en is geschikt voor een familie met kinderen.

We hopen dat er snel een lieve familie voor dit leuke mannetje komt en dat hij dan het asiel mag inruilen voor een lekker warm mandje.

(Input 24 augustus 2024)

dogstars