LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Pretty

Geboortejaar: februari 2023
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 55 cm of groter
Hoogte: 56
Gewicht: 9
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 18-06-2024
Toegevoegd:
15-05-2024

Omschrijving

Asiel Malaga Animales y Plantas:

Update 18 juni 2024: Pretty heeft de kattentest gedaan in het asiel en dan laat ze zien dat ze wel erg verlegen is naar ze en niet goed weet wat ze met ze aan moet. Eventuele plaatsing bij katten zal dus (zoals eigenlijk altijd) goed begeleid moeten worden. Video toegevoegd.

Input 15 mei 2024: Hierbij stellen we voor onze Pretty en zoals haar naam al zegt, is ze de mooiste van het hele asiel. Pretty werd 's nachts voor de deur van ons asiel achtergelaten, gelukkig merkte een medewerker haar op en haalde haar op.

Ons kleintje is een beetje verlegen en schuchter, maar elke dag vertrouwt ze ons een beetje meer en zonder haar te dwingen komt ze vrijwillig naar ons toe, begint ze ons te besnuffelen en geeft ze ons kleine likjes over onze handen. Ze is ook een rustige en onafhankelijke hond, maar dat weerhoudt haar er niet van haar aanhankelijke kant te laten zien in de omgang.

Ze leeft zonder problemen met zowel teefjes als reutjes en op het speelterrein speelt ze met ze of gaat ze het terrein inspecteren. Als het tijd is om haar aan de lijn te doen en uit te laten, doet ze dat zonder problemen.

We zoeken een geduldig en liefdevol gezin voor Pretty. We weten niets over haar verleden en waarom ze zo timide is, haar toekomstige familie zal met haar moeten werken om haar vertrouwen weer te opbouwen zonder haar te dwingen en zal dan zeker zien wat een geweldige hond achter dat schild schuilgaat.

 

Video

dogstars