LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Astra

Geboortejaar: juni 2022
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 45
Gewicht: 11
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 18-07-2023
Toegevoegd:
06-07-2023

Omschrijving

Asiel La Huella Verde Olvera:

Update 18 juli 2023: Over Astra vertelden we dat ze een beetje bang was in het begin ...

De vrijwilligster heeft haar 3 dagen geleden gezien en er was geen spoortje angst meer te bekennen, ze was erg goed met haar. Het was de eerste keer dat ze haar zag en ze was blij en liep erg blij met haar mee aan de riem. Kortom Astra is er helemaal klaar voor. 13 nieuwe foto's toegevoegd.

Input 6 juli 2023: Astra was achtergelaten op een industrieterrein, ze was bang en we konden haar niet redden. Maar ze had ook veel honger, en dankzij het eten ging ze steeds een beetje dichter bij ons te komen, tot we haar in onze armen konden houden. Ze is een beetje scheel, maar ze heeft geen visuele problemen. Ze kan perfect zien, ze loenst alleen een beetje.

Astra is goed met honden, met zowel reuen als teefjes en ook kleine en grote honden. Ze speelt graag met ze. Als er een hond recht op haar af rent, wordt ze heel erg bang, ze denkt dat ze haar gaan aanvallen en begint te gillen. Ze weet nog steeds niet dat de andere honden willen spelen en haar geen pijn zullen doen. Maar ze leert nog steeds en elke dag gaat ze meer spelen, ze houdt van spelen.

Met katten is ze nog niet getest, maar gezien haar karakter denken we dat ze onderdanig is en geen probleem heeft met katten.

Astra kwispelt met haar staart als ze mensen ziet en probeert dichterbij te komen, maar blijft uiteindelijk toch nog liever wat op afstand. Ze benadert de mensen nieuwsgierig, besnuffelt ze en gaat dan weer weg. Het is nog maar kort geleden dat ze gered is en heeft wat tijd nodig om vertrouwen te krijgen. Maar ze is niet bang, ze is gewoon voorzichtig en wil het graag stapje voor stapje doen.

We denken voor Astra aan een familie met al een andere hond op een rustige plek, maar ze kan waarschijnlijk ook prima enige hond zijn.

Hopelijk wordt dit lieve meisje snel opgemerkt en kan ze, met de hulp van haar nieuwe familie, opbloeien tot het zelfverzekerde hondje dat ze hoort te zijn.

Video

dogstars