LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Pepe

Geboortejaar: mei 2024
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
16-08-2024

Omschrijving

Asiel Galgos en Familia:

Pepe werd achtergelaten bij de poort van ons asiel, opgesloten in een kleine kooi met twee volwassen podencos, Juancho en Maripi, en vier puppies: Pepe, Toñi, Carmen en Paca. Aan hun uiterlijk te zien, veronderstellen we dat zij de vader, de moeder en de vier kleintjes zijn die samen deze schattige podenco familie vormen.

Pepe heeft, als de echte puppy die hij is, ook het typische karakter: hij is een zeer actieve en rusteloze hond die tijd nodig heeft om te spelen. Hij is liefdevol, vrolijk, aanhankelijk, actief, nieuwsgierig, knuffelig en speels. Hij vindt het heerlijk om bij mensen te zijn en geknuffeld te worden.

Pepe is op zoek naar een thuis waar ze weten dat het adopteren van een puppy een grote verantwoordelijkheid en een levenslange verbintenis is. Een puppy adopteren betekent op slag verliefd worden op hun zachtaardigheid en geluk, maar ook geduldig zijn om ze de opvoeding te geven die ze van jongs af aan nodig hebben en ze te begeleiden op hun weg naar een prachtige en evenwichtige volwassen hond te worden.

Pepe en zijn broertjes en zusjes zijn heel gelukkig bij ons, maar een asiel is niet de ideale plek voor een puppy om op te groeien, ze verdienen een thuis. Als jij bereid bent om hem alle liefde, geduld en opvoeding te geven die ze nodig heeft, aarzel dan niet en adopteer Pepe!

(Input 16 augustus 2024)

dogstars