LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Jette

Geboortejaar: maart 2024
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 45
Gewicht: 14
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
02-08-2024

Omschrijving

Asiel Tenerife (Sabine):

Jette kwam bij ons samen met haar zusjes (Julie en Judy) en broertjes. We werden gebeld door een lieve mevrouw die elke dag richting haar werk stopte om een podenca te voeren om haar vertrouwen te winnen. In deze tijd "groeide" ze letterlijk en figuurlijk, ze was zwanger! De podenca kreeg maar liefst 9 pups, te veel voor deze mevrouw om te helpen en dus kwam ze bij ons terecht. De pups konden meegenomen worden toen ze groot genoeg waren maar helaas lukte het niet om de mama te vangen. Ze is ons nog steeds te slim af, zelfs met de vang kooi, maar we geven niet op!

Maar terug naar mooie Jette die nu oud genoeg is om geadopteerd te worden. Ze is rondom gezond, heeft haar inentingen gehad en staat te popelen om die mooie buitenwereld te gaan ontdekken samen met een eigen familie.

Jette is een lief puppy meisje met een ongecompliceerd karakter. Ze is bij haar mama en broertjes en zusjes opgegroeid en leeft nu samen in het asiel in een stabiele groep met volwassen en ook jongere hondjes, teefjes en reutjes. Ze krijgt dagelijks haar knuffelmomentje van ons en gaat inmiddels ook al mee met de buitenwandelingen die ze geweldig vindt. Jette is een enthousiast en aanhankelijk hartendiefje zonder rugzakje of trauma's, ze is goed gesocialiseerd en kent de hondentaal uiterst goed. Jette heeft hierdoor geen problemen in het asiel, ze maakt er gewoon het beste van, elke dag weer. Ze is eigenlijk altijd vrolijk, kent geen angsten en houdt ook zeker wel van een uitdaging. Van de drie pups die over zijn (Julie, Judy en Jette) springt ze er tussen uit qua leren en gehoorzaamheid. Dit doet ze namelijk heel graag en heel snel. Ze is ontzettend mensgericht en "werkt" graag voor je. In het losloopveld is ze dan ook de snelste en als eerste wanneer ze terug wordt geroepen. Een knap meisje! 

We hopen dat deze ongecompliceerde lieverd heel snel haar vrolijkheid en liefde mag gaan delen met een familie die ze eigen mag noemen, voor de rest van haar mooie hondenleventje!

(Input 2 augustus 2024)

Video

dogstars