LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Mandor

Geboortejaar: februari 2024
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 48
Gewicht: 13
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
27-07-2024

Omschrijving

MJM Spain Puppyhouse:

Mandor , Felix, Floris en Freddy zijn samen met nog een broertje en een zusje gevonden in een boodschappentas die aan de deurknop hing van een huis in Riogordo. De mensen die ze gevonden hebben , namen ze mee naar huis en hebben ons daarna gebeld met de vraag of wij ze wilden opnemen. Dat hebben we gedaan.

6 pups waarvan en vier op elkaar lijken en 2 pups die mogelijk met hun mee in de tas gedaan zijn, maar waarvan we niet wisten of ze van dezelfde moeder kwamen.

De pups zijn bij ons in één van de slaapkamers gezet, apart van de andere dieren om te zien of ze gezond waren en tot ze hun eerste enting hadden gekregen. Gelukkig ging alles goed, ze hadden honger en aten als kleine wolfjes. 

Bij ons worden ze na de eerste enting in de kleine patio gezet en daar konden ze flink rennen en spelen en zitten ze t dichtst bij de mensen. De hele groep is sociaal, makkelijk benaderbaar, laten zich oppakken en knuffelen. Van de tas hebben ze geen trauma overgehouden. Nu spelen ze op ‘t grote puppyveld en daar zijn ze samen met honden uit andere groepen. Dat gaat heel goed. Langzaam komt het eigen karakter er wat meer uit.

Mandor is een echte lieverd, die doet alles wat je vraagt, hij vindt veel dingen gewoon goed en is niet veel eisend. De hele groep speelt graag met elkaar en anderen. Ze zijn leergierig en niet bang van iets nieuws. Geen van de honden is dominant, het zijn alle 4 echte gezinshonden.

Hopelijk vindt Mandor snel een eigen thuis en warme mand zodat ook hij op mag groeien bij een lieve familie!

(Input 27 juli 2024)

dogstars