LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Gizmo

Geboortejaar: oktober 2015
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 55 cm of groter
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
02-08-2024

Omschrijving

Asiel Tenerife (Sabine):

Gizmo is bij ons in de noodopvang tot er een definitief thuis voor haar wordt gevonden want haar familie kon haar en haar herder maatje helaas niet meer houden. We zijn allemaal ontzettend gek op haar en vinden het geweldig om haar om ons heen te hebben maar helaas kan ze alleen maar uit haar kooi als ze aan de lijn is want op onze finca lopen ook kippen en eenden, en die lopen hier los... Gizmo vindt dat reuze interessant en zet vaak de achtervolging in. Vandaar dat ze in de kooi moet blijven tenzij we haar aan de lange riem mee nemen. Dat is best zielig voor haar want ze wil zo ontzettend graag bij ons en de rest van de honden zijn.  We hebben hier ook katten en die vindt ze interessant maar wil ze niet op jagen gelukkig. Een thuis met katten zou dus misschien wel lukken met de nodige begeleiding.

Verder is Gizmo helemaal gek op mensen. Groot of klein, man of vrouw, ze kent geen angsten en vindt iedereen even leuk en gezellig. Gizmo begroet ons elke keer weer dol enthousiast met een non-stop kwispelende staart of we nu sinds gister niet zijn geweest of als we nog maar net 5 minuten geleden langs liepen met de kruiwagen, het maakt niet uit, ze is altijd dankbaar en duidelijk blij om ons weer even te zien!

Gizmo haar hobby's zijn knuffelen en lekker buiten wandelen. En wij doen onze best om haar dit zo veel mogelijk te geven. Helaas is er niet altijd tijd en kan ze zoals eerder gezegd niet los uit haar kooi waardoor we voelen dat we haar te kort doen. Of laat ik het anders zeggen, we gunnen haar zo veel meer! Vooral omdat we gewoon merken aan haar dat ze naar meer verlangt. Gizmo is dan ook een hondje dat al eerder in een thuis woonde. Ze weet hoe fijn het is om een eigen baasje trouw te mogen zijn, dagelijkse wandelingen, vrijheid, aandacht...en dit mist ze duidelijk nu. Ze weet dat het beter kan!

Deze lieverd is een huiselijke omgeving en routine dus al gewend. Ze staat vrolijk en ongecompliceerd in het leven en is mensgericht. Een andere hond in huis is geen must voor haar maar zou wel extra gezellig zijn natuurlijk vooral omdat ze graag met andere honden speelt en zo goed met iedereen kan.

Gizmo is niet de jongste meer maar dat merk je absoluut niet aan haar, ze heeft levenslust en enthousiasme genoeg en maakt van elke dag weer een groot gezellig feestje.

We hopen echt dat ze heel snel een eigen mens blij mag gaan maken met haar besmettelijke vrolijkheid en al die liefde die ze heeft te bieden.

Gizmo is gezond, negatief getest op filaria, leishmania, erlichia en anaplasma, gesteriliseerd, ingeënt en helemaal reisklaar!

(Input 2 augustus 2024)

Video

dogstars