LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Gala

Geboortejaar: april 2016
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 50
Gewicht: 11
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
13-07-2024

Omschrijving

Asiel Malaga Animales y Plantas:

Gala werd gevonden op het platteland, mager en bang. Degene die haar vond liet haar achter in het dodingsstation en nam kort daarna contact met ons op zodat wij haar konden redden, omdat ze dachten dat het dodingstation ons asiel was.

Gala is een middelgrote, vriendelijke, sociale en zachtaardige Podenco die de harten van onze vrijwilligers al heeft veroverd met haar pure liefde.

Gala is superlief, ze is graag bij onze vrijwilligers om ze kusjes te geven in ruil voor knuffels. Ze is een erg actieve en speelse hond, ze zoekt altijd de andere honden van haar kennel op om mee te spelen en racet dan met ze over de speelplaats. Ze is heel vriendelijk met elke hond. Ze is niet gewend aan katten dus dit zal, zoals als eigenlijk altijd, goed begeleid moeten worden.

Gala kan zonder problemen worden gehanteerd, ze is perfect voor elke soort familie en past zich snel aan elke situatie aan het enige wat haar nog ontbreekt is een veilige plek bij een eigen, lieve familie van wie ze alle knuffels krijgt die ze maar wil.

(Input 13 juli 2024)

Video

dogstars