LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Mowgli

Geboortejaar: januari 2022
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 44
Gewicht: 11
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
04-06-2023

Omschrijving

Asiel SPAP Refugio Kimba:

Mowgli is een speelse en heel grappige hond, we lachen veel met hem in Kimba. Hij wil met elke hond spelen, hij nodigt ze uit om plezier te maken en het leuk te hebben. In het begin was Mowgli een beetje voorzichtig met mensen, een beetje verlegen, omdat hij van een slechte plek kwam, maar een paar dagen later kende hij ons en is hij erg veranderd. Hij speelt nu graag met mensen en andere honden.

Mowgli had voorheen niet veel contact met mensen, en het contact dat hij had was erg slecht. Hij begon te genieten van zijn omgang met mensen toen hij eenmaal in het asiel was.

Hij is schattig, lief en mooi en altijd op zoek naar ballen of iets anders om mee te spelen. Hij houdt van de jongere vrijwilligers, hij heeft altijd veel plezier met ze.

Mowgli kwam uit Barbate, een prachtige stad aan de kust, maar normaal gesproken geen goede plek voor honden, er zijn daar veel jagers, galguero's of podenquero's, en ik ben bang dat hij daar niet onder erg goede omstandigheden zat. We hebben een groep van 11 honden gered, Galgo's en Podenco's, allemaal in zeer slechte conditie ... het was verschrikkelijk, maar ze zijn nu allemaal gered. In de groep waren enkele pups, ze konden niet goed lopen omdat ze erg uitgedroogd waren, ze waren vel over been, het was een moeilijke redding en erg verdrietig. Maar ze zijn nu allemaal gered, dat is het belangrijkste en ze zijn allemaal goed hersteld.

Mowgli is een prachtige Podenco, hij is heel grappig, speels en nu helemaal gezond, met wie mag dit lieve mannetje al zijn vreugde en liefde gaan delen?

(Input 4 juni 2023)

Video

dogstars