LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Acebuche

Geboortejaar: september 2021
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 52
Gewicht: 15
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Onbekend
Kan met kinderen (> 4 jr): Ja
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Spanje
Laatste update: 09-09-2024
Toegevoegd:
24-08-2024

Omschrijving

Opvang Greet:

Update 9 september 2024: Acebuche, de hond van de rehala. Hij was erg blij me te zien. Hij weet wie er voor hem gezorgd heeft in de molen en wie hem daar weggehaald heeft. Acebuche is echt een lieve hond, hoewel hij een hond is geweest die alleen gewend was aan de roedel, vraagt hij aandacht en genegenheid. Als we weggaan en hij moet in tuin van zijn opvang blijven, begint hij te huilen omdat hij graag de hele dag door gezelschap wil hebben, wie zou lieve Acebuche nu niet de hele dag om zich heen willen hebben? 5 nieuwe foto's en video toegevoegd.

Input 24 augustus 2024: In juni 2024 hoorden we dat een jager van zijn 25 jachthonden af wilde. 25 honden die in vreselijke omstandigheden leefden in een oude molen in Priego de Cordoba, 25 honden in een kleine ruimte, ziek, vastgeketend, zonder zonlicht, met gebrek aan veterinaire zorg, honden die onlangs zijn bevallen en waarvan de puppy's zijn weggehaald... Veel organisaties, ook de vrijwilligers van Union Animal, hebben zich ingezet alle honden daar weg te halen en te herplaatsen.
Het zijn maanden van veel werk geweest: telefoontjes, dierenartsen, overplaatsingen door heel Spanje, voortdurende bezoeken aan de molen om voor de honden te zorgen totdat we ze allemaal daar weg hebben gekregen. Uiteindelijk, op 30-07-2024, hebben we de laatste vier honden verhuisd. De molen werd de volgende dag gesloten en vernietigd.
Acebuche woont momenteel bij een opvanggezin, een geweldig opvanggezin dat hem de kans geeft om een nieuw leven te beginnen. Het leven dat hij tot nu toe niet heeft gekend.
Veel van de honden waren er fysiek en gedragsmatig erg slecht aan toe, sommigen kenden de aanraking van een mens niet. Er was er een andere groep honden die niet zo bang waren, zoals Acebuche.
Acebuche is, ondanks het slechte leven en de tijd die hij in de molen heeft doorgebracht, geen verlegen en angstige hond. Natuurlijk wantrouwde hij ons omdat hij ons niet kende, maar toen hij een minimum aan genegenheid en aandacht van onze kant kreeg, was hij dankbaar. Ondanks het bittere leven dat hij tot nu toe heeft geleid, houdt hij ervan om in ons gezelschap te zijn, hij waardeert onze aandacht, genegenheid. Hij is bereid om het leven van een hond te leiden als zodanig, leven in een huis en wandelingen maken, wat hij perfect doet.

In het pleeggezin zijn ook kinderen waar hij heel lief en rustig mee om gaat. Ook zijn er andere honden en hij vindt dat geweldig, aangezien hij erg gewend was om met andere honden te leven, zoals hij deed in de molen. Hij heeft een geweldige relatie met teefjes, reutjes, kleine en grote honden.

We kunnen u verzekeren dat hij een geweldige hond is en dat hij ernaar uitkijkt om zijn eigen gouden mand te krijgen. We hebben zijn heden veranderd, maar we willen ook zijn toekomst veranderen, een definitief liefdevol thuis vinden die hem kan helpen zijn verleden te vergeten en hem vooral veel liefde en aandacht te geven.

 

Video

dogstars