LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Frida

Geboortejaar: augustus 2023
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 46
Gewicht: 14
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Ja
Kan met kinderen (> 4 jr): Ja
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Spanje
Toegevoegd:
20-06-2024

Omschrijving

Asiel Acogidas Malakitas Internacional (AMI):

Frida werd weggegeven door iemand die niet voor haar kon zorgen. Onze kleine meid bracht haar puppytijd door op straat, bedelend en zonder diergeneeskundige zorg. Nu zit ze in een pleeggezin waar ze wacht tot haar “forever family” arriveert, degene die ons zal helpen haar lot te veranderen. Voor haar pleeggezin is Frida een charmant en geweldig hondje, ze is erg jong en heeft een ideale grootte.

Toen we haar ontmoetten, betoverde ze ons met haar goede en zachte karakter. Ze is erg vrolijk en vindt alles leuk, ze houdt van wandelen en van de natuur. Omdat ze nog een puppy is, heeft ze een  actief en energiek karakter. Frida houdt van spelen, rennen en als je een bal, speeltje of stok naar haar toegooid. Ook speelt ze graag met andere honden en gaat ze graag met hen om. Ze is een rustige en zelfverzekerde hond die zich heel goed aanpast aan situaties. Frida is vol energie en vitaliteit en erg intelligent en gehoorzaam. Ze is nog maar net gered, dus ze moet nog leren om aan de lijn te lopen en buitenshuis haar behoefte te doen.

Wat onze Frida het beste omschrijft is haar grote liefde voor iedereen om haar heen. Ze is een heel knuffelige, aanhankelijke en vooral liefdevolle hond. Een lieve hond! Ze is erg gul en deelt graag likjes uit waar ze ook komt. Frida is ook erg extravert en sociaal en ze kan goed opschieten met andere honden en katten met wie ze zonder problemen samenleeft.

Wie geeft dit lieve meisje de kans die ze nooit eerder heeft gehad en wordt daarmee een trouw vriendinnetje voor het leven?

(Input 20 juni 2024)

Video

dogstars