LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Palomilla

Geboortejaar: mei 2021
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 50
Gewicht: 12
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 12-03-2024
Toegevoegd:
12-09-2023

Omschrijving

Asiel Malaga Animales y Plantas:

Update 11 maart 2024: Palomilla is veranderd in een super vrolijk hondje. Ze is superblij als ze ons ziet aankomen en ontvangt ons springend en rondracend van pure vreugde. Ook al is ze nog een beetje verlegen, ze komt altijd naar ons toe voor knuffels en snackjes.

Palomilla is een prachtige Podenco met groene ogen, en is de slimste in haar kennel. Ze loopt heel goed aan de lijn en is probleemloos in de omgang. Ze is erg vriendelijk met zowel honden als katten.

Palomilla is klaar voor een nieuwe stap in haar leven, het liefst bij een lieve familie die al een ander vrolijk hondje heeft waarmee ze een heel nieuw leven kan beginnen.

(Input 12 september 2023): Palomilla is gered uit het dodingstation. We weten niets van haar vorige leven, alleen dat ze doodsbang voor mensen aankwam. Maar nu, dankzij de andere honden met wie ze de kennel deelt, voelt Palomilla zich veiliger en zelfverzekerder en begint ze te genieten van het gezelschap van onze vrijwilligers.

Palomilla is een hond die probleemloos in de omgang is. Ze loopt heel goed aan de lijn en heeft in het asiel geen probleem met de katten maar dit zal in een andere omgeving (zoals eigenlijk altijd) goed begeleid moeten worden. In de kennel is ze rustig en op het speelterrein rent ze rond en speelt met de andere honden.

We zijn op zoek naar een familie voor Palomilla die al een andere vrolijke en speelse hond heeft, die haar kan helpen al haar angsten te overwinnen, zodat ze volop van haar hondenleven kan genieten.

 

Video

dogstars