LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Duck

Geboortejaar: april 2022
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 47
Gewicht: 13
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 19-04-2024
Toegevoegd:
19-09-2023

Omschrijving

Opvang Greet:

Update 19 april 2024: Duck is een rustige en zachtaardige hond die toch af en toe nog wat verlegen is. Hij geniet van lange wandelingen met de vrijwilligers en kan goed overweg met zowel reutjes als teefjes.

Duck hoopt dat er snel een lief baasje komt die hem een nieuwe kans wil geven.

7 november 2023: nieuwe video toegevoegd

Input 19 september 2023: Duck werd gered nadat hij een aantal weken op een industrieterrein had rondgezworven, samen met een andere podenco wiens redding onmogelijk was en samen met onze Willy (staat ook op de website).
Duck was niet erg bang, maar zijn grote verlegenheid maakte het ons  niet gemakkelijk hem te vangen. Duck kende ons al van andere keren dat we daar waren om Willy te vangen.
Op een dag dat we er weer aankwamen kwam hij kwispelend naar ons toe, we gingen naast hem op de grond zitten, zonder te haasten, zonder plotselinge bewegingen en hem heerlijk natvoer aan te bieden dat hij graag opat. Gelukkig konden we binnen een paar uur en met veel geduld hem eindelijk redden.
Duck was eindelijk veilig in het asiel, waar hij nu wacht op zijn gouden mand. Duck heeft zijn verlegenheid verloren en dit heeft hem de kans gegeven om te worden zoals hij nu is, beetje brutaal, vrolijk, actief,  speels, lekker rennen, genieten van aandacht. Hij loopt goed aan de lijn, zou geschikt voor een familie met kinderen.

Duck is een geweldig mannetje dat ongetwijfeld een aanwinst zal zijn voor zijn nieuwe baasje of familie.

 

Video

dogstars