LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Foxy

Geboortejaar: mei 2020
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 54
Gewicht: 17
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Onbekend
Kan met kinderen (> 4 jr): Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
22-08-2024

Omschrijving

Asiel La Huella Verde Olvera :

Foxy werd, na twee maanden op straat te hebben geleefd, gered met een vangkooi. Het kostte ons 2 maanden en dat was niet omdat hij bang was en de kooi niet in wilde, maar omdat het asiel vol zat en we geen ruimte voor hem hadden. Gedurende die tijd gaven we hem elke dag eten op dezelfde plek om te voorkomen dat hij uit dat gebied zou verhuizen. Toen hij de begeleidster zag die hem elke dag eten gaf, kwispelde hij met zijn staart, hoewel hij haar niet dichtbij liet komen. Dagen voordat hij werd gered, moeten andere honden hem hebben aangevallen, want we hebben hem vol wonden gered.

Momenteel zit hij in het asiel, waar hij al sinds de eerste minuut zijn angst voor mensen is kwijtgeraakt. Hij is nu graag bij mensen, laat ons zijn wonden behandelen en is een heel braaf hondje.

Foxy is speels, onderdanig, zachtaardig, gehoorzaam en heel lief. Hij houdt van mensen en is lief met andere honden en speelt graag met ze. Foxy kan prima “alleen hond” zijn maar als de familie meer honden heeft is hij ook een goede match.

Met katten is hij niet getest, maar Roxy is een erg brave hond en erg onderdanig, we denken dat hij goed zal zijn met katten. Met mensen is hij in het begin een beetje verlegen, maar niet echt bang. Hij houdt van kinderen en is lief is lief voor ze, hij houdt ook van knuffels en wandelen aan de lijn.

Foxy is positief voor Leishmania maar er zijn geen organen aangetast, hij kan een normaal leven leiden met normaal voedsel. Hij heeft elke dag een tabletje allopurinol nodig en elke 6 maanden controle bij de dierenarts.

Hopelijk vindt deze lieverd snel een eigen thuis waar hij samen met een eigen baasjes nog heel veel mooie avonturen gaat beleven.

(Input 22 augustus 2024)

dogstars