LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Laura

Geboortejaar: augustus 2022
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 55 cm of groter
Gewicht: 16,5
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Spanje
Laatste update: 12-02-2024
Toegevoegd:
20-12-2023

Omschrijving

Asiel Paws Patas:

Update 7 mei 2024: Laura is een prachtige, elegante verschijning. Ze leeft samen met een grote groep honden en kan met alles en iedereen goed opschieten. Mensen vindt ze ook erg leuk, maar ze vindt je nog wel een beetje gek als ze je niet kent. Gelukkig is ze nieuwsgierig en dol op koekjes dus je wint haar vertrouwen erg snel. 

Laura heeft nog niet heel veel ervaring met wandelen aan de riem en de buitenwereld maar zoals gezegd ook hiervoor is ze nieuwsgierig genoeg. Ze is klaar voor de volgende stap in haar leventje, een eigen baasje waarmee ze avonturen kan beleven en een lekkere zachte mand. Bij voorkeur zou Laura graag een hondenvriendje willen hebben, maar het is geen must. 4 nieuwe foto's en een video toegevoegd.

Update 12 februari 2024: video toegevoegd.

Input 20 december 2023: Dit prachtige meisje is Laura, ze is een prachtig, jong volwassen meisje. Ze verblijft momenteel in een pleeggezin waar ze heeft geleerd om mensen weer te vertrouwen. Ze was erg timide toen ze werd gevonden. Maar nu is ze nieuwsgierig als er nieuwe mensen op bezoek komen. Ze moet nog wel wat dingen leren, zoals aan de lijn lopen maar dat gaat steeds beter.

Laura zou het gelukkigst zijn met andere honden, ze vindt het heerlijk om met ze te spelen. Het stadsleven is ze niet gewend dus het beste thuis voor haar zou zijn daar waar niet veel verkeer etc. is.

Laura is een supervriendelijk meisje maar kan ook ondeugend zijn, ze steelt graag alles en vindt alles een spelletje. Ze is dan ook heel speels, nog een beetje timide als ze nieuwe mensen ontmoet, maar wel heel nieuwsgierig. Met een worstje zal Laura al snel je beste vriendin zijn.

We hopen dat ze snel de kans krijgt op een plekje bij een eigen familie met één of meer lieve hondenvriendjes om te gaan genieten van een mooi hondenleventje.

 

Video

dogstars