LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Reggie

Geboortejaar: november 2023
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 46
Gewicht: 11,3
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 02-09-2024
Toegevoegd:
19-07-2024

Omschrijving

Asiel Paws Patas:

Update 2 september 2024: 3 nieuwe foto's toegevoegd.

(Input 19 juli 2024: Reggie is 1 van 4 mooie middel maat Podenco pups (1 teefje (River) en 3 reutjes (Reggie, Ringo en Romeo)). Ze werden gevonden op straat en waren ontzettend bang de eerste dagen. Waarschijnlijk hadden ze nog nooit mensen gezien.

Nu een aantal weken verder is Reggie nog steeds de meest verlegen maar gaat ook elke dag beter. Met snoepjes maak je al snel vrienden.
Reggie is een bange maar ook wel nieuwsgierige hond hij houdt er van om op zich zelf te zijn en zit daarom vaak in zijn eentje op zijn bed. Hij vindt het niet leuk om aangeraakt te worden omdat hij je eerst beter moet kennen. Voor een worstje komt hij wel wat dichter naar je toe maar aangeraakt worden wil hij nog liever niet. Je kan hem oppakken als het moet hij is ook zeker niet agressief maar hij zou wel proberen om te weer weg te komen.

Binnenkort mogen ze de quarantaine verlaten en gaan ze aan de riem leren lopen. Ze zijn erg goed met elkaar en spelen en rennen heerlijk met elkaar in het rond.

Voor Reggie zoeken we een familie of baasje dat ervaring heeft met nog angstige hondjes, een familie of baasje die hem helpt zijn angsten achter zicht te laten zodat hij volop van zijn hondenleventje kan gaan genieten.

 

Video

dogstars