LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Yumi

Geboortejaar: oktober 2022
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 40
Gewicht: 10
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Spanje
Laatste update: 29-07-2024
Toegevoegd:
19-01-2024

Omschrijving

Asiel SPAP Refugio Kimba:

Update 29 juli 2024: Yumi is een leuke Podenco mix en lijkt soms groter op de foto's, maar hij is maar net 40 cm hoog en 10 kg zwaar. Yumi is in augustus alweer 8 maanden in het asiel, wat erg jammer is want hij is een erg vriendelijk hondje, hij is actief en houdt van spelen.

Hij heeft altijd een bal in zijn bek, hij speelt graag met ons. Yumi is ook veel samen met andere hondjes en kan het heel goed met hen vinden, in de nieuwe video’s kun je zien dat onze kleine Podenco Maneto Leon hem vaak kusjes geeft.

Yumi is zo’n leuk klein hondje, wie geeft dit lieve mannetje een nieuwe kans? nieuwe foto's en video toegevoegd.

Input 19 januari 2024: We hebben Yumi samen met zijn zusje Rosita gered, zijn zusje moest meteen naar een pleeggezin omdat ze geopereerd moest worden omdat ze een poot had gebroken. En de kleine Yumi moest naar het asiel. Yumi zit niet op zijn plaats in het asiel, hij is gewoon te klein om bij de grote honden te zijn en hij wil gewoon in vrijheid spelen met zijn ballen. Maar de grootste honden storen hem en proberen continu zijn bal te stelen.

Yumi en zijn zusje waren achtergelaten op een landweggetje, ze bevonden zich midden op de weg, zijn zusje kon niet meer lopen en Yumi stond naast haar en beschermde haar.

Eén van onze vrijwilligers was haar hondjes aan het uitlaten en kwam hen tegen, hij ging meteen naar haar toe omdat ze echt hulp nodig hadden. Yumi is een slimme jongen, hij wist wie de beste persoon was om hen te redden, heel slim.

We zouden zeggen dat hij een mix zou kunnen zijn van Podenco met Jack Russel, dat zou kunnen, maar hij is heel slim, net als een goede Podenco, heeft mooie oren en Podenco ogen, hij is mooi en uniek. Yumi had nogal wat wondjes, waarschijnlijk had een andere hond of honden hem gebeten, dus ging hij ook naar een pleeggezin, het pleeggezin zegt dat hij graag in de tuin speelt, maar dat hij rustig en heel braaf is in huis.

Yumi is een erg vriendelijk en sociaal hondje, hij houdt van mensen, is speels, actief, nieuwsgierig en altijd in een erg goed humeur. Hij is een kleine Podenco-mix die graag met de bal speelt. We denken dat hij de ballen in het asiel heeft ontdekt en hij is er gek op, arme hond, hij heeft waarschijnlijk nog nooit gespeeld. Yumi is geweldig, hij zit vol leven, is fit en een vrolijke hond.

Wie geeft dit leuke, kleine mannetje een eigen thuis, hij heeft een lieve familie verdient die met hem wil spelen.

 

Video

dogstars