LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Pancho

Geboortejaar: mei 2023
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Gewicht: 19
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
19-07-2024

Omschrijving

Asiel Malaga Animales y Plantas:

Dit leuke mannetje van bijna een jaar is Pancho, we hebben hem gered uit het gemeentelijk asiel en weten niet veel over zijn verleden. Pancho is een geweldige hond, hij is sociaal, actief, aanhankelijk, makkelijk in de omgang, vriendelijk en slim. Als hij ons voor zijn kennel voorbij ziet komen, wordt hij gek van geluk en wacht hij tot we hem mee naar buiten nemen om met zijn maatjes op het speelterrein te spelen of naar buiten te gaan om een beetje op onderzoek uit te gaan.

Zoals we al zeiden is hij een slimme hond, hij weet niet alleen hoe hij moet zitten op commando, hij weet ook hoe hij moet gaan liggen zodat we op zijn buik kunnen kriebelen en we hem heel veel knuffels kunnen geven. Elke keer als hij dat doet, worden we nog meer verliefd op hem.

Met zijn maatjes kan hij het geweldig vinden, hij kan nog geen seconde zonder hen, dus een broertje of zusje zou niet slecht voor hem zijn.

Hoewel hij erg sociaal en probleemloos in de omgang is en je hem erg makkelijk vast kunt houden, is het soms een beetje moeilijk voor hem om contact met ons te hebben, maar dat is begrijpelijk als je bedenkt dat hij een deel van zijn korte leven in het dodingstation heeft doorgebracht.

Voor lieve Pancho zoeken we een actief gezin omdat hij een hond is met veel energie en veel zin heeft om de wereld te veroveren.

(Input 19 juli 2024)

Video

dogstars