LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Watson

Geboortejaar: april 2021
Geslacht: Mannelijk
Maat: 0 - 40 cm
Hoogte: 33
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
10-07-2024

Omschrijving

Asiel Malaga Animales y Plantas:

Watson is een hele lieve en grappige Podenco mix van 3 jaar oud, die in alle opzichten de ideale metgezel is gebleken. Watson kwam bij ons asiel aan met een wond aan zijn linkeroor, maar dankzij de zorg en liefde die hij heeft gekregen, is deze nu bijna volledig genezen. Hij is momenteel in goede gezondheid en vertoont geen tekenen van ziekten.

Deze charmante hond weegt 17 kg, een perfecte maat voor wie op zoek is naar een vriend die niet te groot en niet te klein is. Watson kan goed overweg met andere honden, katten en zelfs de kleintjes in het gezin. Zijn gezellige en vriendelijke aard maakt hem ideaal voor elk type gezin.

Eén van Watsons beste kwaliteiten is zijn aanpassingsvermogen. Of het nu een nieuwe omgeving of een onbekende situatie is, Watson blijft altijd kalm en nieuwsgierig. Daarnaast is hij erg gehoorzaam en loopt hij perfect aan de lijn, waardoor wandelingen een plezier zijn.

Watson is positief getest op Leishmania en Rickettsia waarvoor hij inmiddels behandeld wordt.

Als je op zoek bent naar een liefdevolle hond, dan is Watson de juiste. Hij houdt ervan om genegenheid te geven en te krijgen, hij staat altijd klaar om aan je zijde te kruipen en momenten van tederheid te delen. Zijn hart is vol liefde en hij staat te popelen om een thuis te vinden waar hij al die genegenheid kan geven en ontvangen.

Watson is klaar voor de familie die van hem zal houden en voor hem zal zorgen zoals hij dat verdient.

(Input 10 juli 2024)

Video

dogstars