LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Kleopatra

Geboortejaar: februari 2018
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 41
Gewicht: 9
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Spanje
Toegevoegd:
15-06-2024

Omschrijving

Asiel Paws Patas:

Kleopatra is al in een opvanggezin sinds ze 4 maanden oud was en heeft in een huis gewoond met 8 andere reddingshonden, zowel reuen als teven en van alle groottes. Kleopatra is klein, maar ze laat er twijfel over bestaan dat ze de baas is! Ze is niet bang voor grote honden maar ze vindt het ook heerlijk om in het middelpunt van de belangstelling te staan bij haar mensen. Kleopatra is erg vriendelijk, dapper, liefdevol, grappig en speels. Het opvanggezin zegt dat ze het heerlijk vindt om je sokken te stelen en ze als trofee mee te nemen naar haar mandje! Ze zeggen ook dat ze het heerlijk vindt om veel knuffels te geven en te krijgen en dat ze met haar pootje omhoog om aandacht komt vragen. Ze is zindelijk, kan alleen thuis blijven en houdt van wandelen. Ze heeft een geweldig reukvermogen en gehoor en is een geweldige goede waakhond. Kleopatra is positief getest op Leishmania en wordt hier inmiddels voor behandeld.

Ze zou het bijzonder goed kunnen doen bij iemand die alleen woont of bij een stel waar ze de enige hond is en ze het middelpunt van hun wereld kan zijn en al hun liefde en genegenheid voor zichzelf kan opeisen.

Zoals haar opvangouders zeggen: "Kleopatra is een speciaal en uniek hondje",  dit lieve, intelligente hondje zal een fantastisch maatje voor iemand zijn.

(Input 15 juni 2024)

dogstars