LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Peque

Geboortejaar: oktober 2022
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 41
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
28-06-2024

Omschrijving

Asiel Malaga Animales y Plantas:

De naam van dit kleine meisje is Peque, we weten niets over haar leven voordat ze in het asiel kwam, maar omdat ze doodsbang is binnengekomen gaan we ervan uit dat ze een moeilijk leven heeft gehad. Peque is positief getest voor Leishmania en wordt hier inmiddels voor behandeld.

Peque is een erg verlegen en nog angstig hondje maar ze is makkelijk te pakken en zonder problemen te behandelen. Ze laat ons ook de riem om doen maar ze is geen hondje dat naar je toe komt rennen om te vragen om te spelen of te aaien. Er is nog wat werk te doen om haar zover te laten komen. Als we eten of snacks voor haar hebben komt ze aanrennen, pakt het eten aan, geeft ons een kus en gaat weer weg.

Met honden is ze sociaal, ze leeft zonder problemen met ze samen hoewel ze het liefst alleen speelt. Ze vindt het geen probleem om haar speeltjes en eten te delen met de andere honden.

We zoeken voor Peque een familie die ervaring heeft met nog schuwe honden, die, als het mogelijk is, al een hond heeft zodat Peque bij hem of haar steun en vriendschap kan zoeken. Wie geeft dit lieve meisje haar welverdiende kans?

(Input 28 juni 2024)

Video

dogstars