LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Flora

Geboortejaar: maart 2019
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Gewicht: 12
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 06-05-2024
Toegevoegd:
03-10-2023

Omschrijving

Asiel Paws Patas:

Update 6 mei 2024:  Flora is een klein podenco meisje. Ze vindt mensen die ze niet kent nog een beetje spannend, maar zodra ze je vertrouwt is het een gouden hondje. Ze houdt enorm van knuffelen en gaat ook graag met je wandelen. Koekjes daar is ze dol op!
Ze is klein en rustig en kan goed met andere honden samen. Ook reageert ze niet op katten dus ze zal waarschijnlijk zonder problemen met katten kunnen leven.
Wie valt er voor dit kleine, schattige meisje? 7 nieuwe foto's en video toegevoegd.

Update 4 februari 2024: 5 nieuwe foto's toegevoegd.

Input 3 oktober 2023: Flora is een prachtig meisje dat werd gevonden met haar 3 puppy’s (Frankie, Felicia en Fenna), moeder Flora heeft het geweldig gedaan in de tijd dat ze met hen op straat leefde.

Flora is heel lief en wil alleen maar dat er van haar gehouden wordt. Ze kan een beetje verlegen zijn als ze je voor het eerst ontmoet, maar binnen een paar minuten is ze je beste vriend.

Flora zit graag bij je op schoot, ze is schoon in haar kennel en ze loopt perfect aan de riem. Ze is dol op aandacht en knuffels.

We hopen dat deze lieverd snel een fijn plekje krijgt, een eigen plekje bij een lieve familie waar ze de liefde krijgt die ze inmiddels heel erg verdient heeft.

 

Video

dogstars