LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Hanoi

Geboortejaar: januari 2020
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 50
Gewicht: 13
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 03-05-2024
Toegevoegd:
20-09-2023

Omschrijving

Opvang Greet:

Update 3 mei 2024: Hanoi geniet ervan om vrij rond te lopen en rennen in de patio en dat betekent dat ze totaal geen stress voelt. Ze voelt zich tevreden na een geweldige wandeling, ze is aanhankelijk en knuffelig. Hanoi wordt nog wel steeds behandeld met leisguard voor de Leishmania. Vanwege haar goede karakter denken wij dat ze geschikt is voor een familie met kinderen.

Update 27 oktober 2023: video toegevoegd

Input 20 september 2023: Een familie nam contact met ons op om te melden dat er al een aantal dagen een podenco rond hun huis was gezien. Was ze verdwaald? Meer waarschijnlijk is ....in de steek gelaten door een jager. Ze was op zoek naar onderdak en vooral eten en drinken.
Toen we aankwamen zagen we een vriendelijk, een beetje verlegen hond. Het was toch moeilijk om haar te vangen maar al snel lukte het. Ze werd naar het asiel gebracht en we constateerden dat ze geen chip had.  
Gezien hoe ze eruit zag, mager, we konden de ribben tellen, denken we dat ze al geruime tijd aan het zwerven was. We gaven haar eten en zoals verwacht had ze het zo op, uitgehongerd als ze was.
Hanoi is positief getest op leishmania en is daarvoor behandeld met leishguard. Ze deelt de patio met de andere honden, zowel reutjes als teefjes en dat gaat prima. Ze loopt goed aan de lijn, ze is actief, ideaal voor sportieve mensen, ze is niet bang, ze vindt alles leuk. Ze geniet van contact met de vrijwilligers en komt graag naar hun toe voor wat aandacht en een aai.

Hanoi is een hele leuke hond, een lief podenco-meisje dat ongetwijfeld een aanwinst zal zijn voor haar nieuwe familie!

 

Video

dogstars