LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Conchita

Geboortejaar: mei 2024
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 55 cm of groter
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 29-07-2024
Toegevoegd:
03-07-2024

Omschrijving

Asiel Tanamera:

Update 29 juli 2024: Er is mooi vakantie kiekje gemaakt van geweldige Conchita. Hiermee wil ze graag laten zien hoe mooi ze is en hoe groot ze al wordt.

Conchita kan, net als haar broertjes en zusje, niet wachten tot ze een eigen familie vindt en dan snel haar koffertje mag pakken op weg naar haar eigen warme mandje. 1 nieuwe foto toegevoegd.

Input 3 juli 2024: Conchita en haar familie waren zwervertjes. Haar mama is waarschijnlijk buiten de deur gezet toen ze loops, of al zwanger was. We denken het laatste, omdat alle puppies identiek zijn en lijken op de papa die ook ter plaatse was. De kans is groot dat ze dus bij dezelfde jager vandaan kwamen. Mama en de pups (Conchita, Flecha, Pardon en Santiago). werden gevangen toen de puppies een week of 6 waren. Gelukkig is op die leeftijd socialisatie nog goed mogelijk.

Conchita is het haantje de voorste van de pups. Zij durft het meeste en staat vooraan als er nieuwe dingen zijn, speeltjes arriveren of er geknuffeld gaat worden. Kortom, dit zou wel eens een brutaaltje kunnen worden. Ze is tevens de kleinste van het stel, is het zo niet altijd haha! Maar in de laatste twee weken is ze wel snel aan het groeien dus ze zal toch wel een goed formaatje Podenco gaan worden. Conchita wordt waarschijnlijk zo’n 60 cm groot en een kilo of 20, maar de komende weken zullen daar meer zicht op geven. 

Conchita heeft nog niet alle vaccinaties gehad en is dus nog niet klaar om te mogen reizen. Dit zal zo ongeveer zo rond eind augustus zijn, wat zou het dan geweldig zijn als er dan al een lieve familie voor haar gevonden is.

 

dogstars