LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Swing

Geboortejaar: maart 2022
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 0 - 40 cm
Hoogte: 37
Gewicht: 7.5
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
07-06-2024

Omschrijving

Asiel La Huella Verde Olvera:

Update 3 september 2024: een nieuwe video toegevoegd.

Input 7 juni 2024: Swing verscheen zwervend op straat aan het einde van het jachtseizoen. We nemen aan dat ze haar werk niet goed heeft gedaan en dat ze daarom is achtergelaten. Ze was heel makkelijk te vangen, want ze is niet bang voor mensen. Ze heeft geen problemen gehad met integreren in het asiel, hoewel ze erg verdrietig is als we weggaan. Ze wil altijd aan onze zijde zijn.

Swing is een heel erg aanhankelijk hondje, ze is in huis rustig, gehoorzaam, liefdevol en vriendelijk. Kortom ze is een geweldig hondje. Ze loopt heel goed aan de lijn en houdt van wandelingen in de natuur.

Swing is zachtaardig en onderdanig met andere honden. Ze kan zonder problemen met  zowel reuen als teefjes gelukkig zijn, hoewel ze eigenlijk het liefst bij mensen wil zijn.

Met katten is ze nog niet getest, maar door haar zachte en rustige gedrag denken we dat ze met ze samen zou kunnen leven.

Swing is heel aanhankelijk met mensen, ze is helemaal niet bang, heel lief en houdt van knuffels van mensen en is dol op kinderen.

Ze is positief getest op Leishmania maar er zijn geen organen aangetast en al het verdere bloedonderzoek is goed. De Leishmania is niet actief, ze kan een normaal leven leiden, ze krijgt alleen 1 tablet domperidon (leisguard) 1 keer per dag gedurende een maand elke 4-6 maanden en dierenartscontrole elke 6 maanden.

Wie geeft dit leuke meisje het eigen warme mandje dat ze nooit eerder heeft gehad maar zo heeft verdient.

 

Video

dogstars