LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Willy

Geboortejaar: maart 2019
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 45
Gewicht: 10
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met kinderen (> 4 jr): Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 10-05-2024
Toegevoegd:
19-09-2023

Omschrijving

Opvang Greet:

Update 10 mei 2024: Nieuwe video toegevoegd.

Update 31 maart 2024: Willy is niet bang, maar omdat hij nog steeds wel wat verlegen is, heeft hij nog tijd nodig om te wennen in het asiel.

Het asiel is een plek waar hij zich een beetje onveilig voelt maar tijdens de wandelingen buiten het asiel doet hij het goed, hij is dan zelfverzekerd, meer ontspannen en open van karakter, zijn ogen stralen een grote zachtheid uit.

Update 19 februari 2024: nieuwe video toegevoegd.

Input 19 september 2023: Willy werd gered nadat hij enkele maanden op een industrie terrein had rondgezworven, samen met een andere podenco wiens redding onmogelijk was, haar angst was te groot voor wie en wat dan ook.
Haar aanwezigheid maakte het ons erg moeilijk maar gelukkig had Willy een routine en een tijdstip waarop hij steeds weer verscheen op dezelfde plek. Een vrijwilliger ging daar steeds heen en gaf Willy eten en drinken, zo probeerde hij Willy zijn vertrouwen te winnen.
Op een ochtend tijdens het voeren kon de vrijwilliger Willy eindelijk vangen. Willy werd naar het asiel gebracht.
Willy is een hond die rustig overkomt maar is wel actief, loopt goed aan de lijn. Hij is nog een beetje verlegen en heeft tijd nodig om zelfvertrouwen te krijgen. Hij kan goed overweg met andere honden, zowel reuen als teven.

Willy zoekt een baasje of familie met ervaring maar ook vooral met geduld en begrip om hem zijn zelfvertrouwen terug te geven.

 

Video

dogstars