LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Guaku

Geboortejaar: september 2023
Geslacht: Mannelijk
Maat: 55 cm of groter
Hoogte: 64
Gewicht: 26,5
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
14-09-2024

Omschrijving

Asiel SPAP Refugio Kimba:

Guaku is gek op mensen, heel sociaal, vriendelijk, lief en speels, maar hij kan ook rustig zijn. De Podenco Ibicenco’s waren altijd al erg aardige en vriendelijke podenco’s, ze hadden energie, maar wel hele goede en ze waren heel slim.

We hebben Guaku gered van het dodingstation in Juli, we zijn hem gaan ophalen, maar we zijn bang dat het nooit lukt om maar één hond te redden van het dodingstation. We proberen het wel maar het lukt nooit, het is onmogelijk, we gaan altijd terug naar Kimba met minstens 7 of 10 honden, en we zouden ze allemaal willen meenemen.... erg verdrietig. Vroeger gingen we naar het dodingstation om de honden op te halen die naar Kimba kwamen, maar als je ouder wordt, wordt het elk jaar moeilijker, we kunnen niet slapen als we denken aan alle honden die we moeten achterlaten. God zij dank zijn er veel andere verenigingen die ook de honden van het dodingstation redden.

Nu gaan de jongere vrijwilligers naar het dodingstation om de geredde honden op te halen, maar het lukt hen ook nooit, ze komen ook altijd terug met meer dan één. Het is niet zo makkelijk om 4, 7 of 10 honden tegelijk te redden, het is erg duur om 7 honden tegelijk klaar te maken voor adoptie en onze honden zijn 's ochtends vrij en samen, dus we moeten ze integreren met alle anderen en met zoveel tegelijk is dat niet makkelijk. 

We hebben Guaku gered met 2 andere honden, we gingen Guaku redden en we gingen terug naar Kimba met 3 honden. Guaku is prachtig, een schoonheid die alleen de Ibicenco's hebben, ze zijn geweldig, een tijd geleden was het niet zo makkelijk om een Ibicenco te vinden, maar sinds een paar jaar worden ze, net als de andere Podenco's, in de steek gelaten. Dat is jammer, zulke lieve honden. Guaku is erg jong, arme jongen, en dan al achtergelaten in het dodingstation .... maar hij heeft nu beter, de arme Guaku is zelfs blij om in een asiel te zijn, het dodingstation moet verschrikkelijk zijn geweest voor hem. Hij is mooi, lief, leuk, heel vriendelijk en goed met andere honden, kortom hij is geweldig. Guaku is behandeld voor Ehrlichia, het was een heel laag level, dus gewoon contact, we zullen binnenkort een nieuwe test doen, om te controleren of hij binnen het niveau zit.

Guaku kan niet wachten tot hij de mooie buitenwereld verder mag gaan ontdekken met een familie die hij trouw  mag zijn voor de rest van zijn mooie hondenleventje!

(Input 14 september 2024)

Video

dogstars