LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Terral

Geboortejaar: oktober 2023
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 52
Gewicht: 17
Gesteriliseerd/gecastreerd: Onbekend
Kan met katten: Onbekend
Kan met kinderen (> 4 jr): Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
30-08-2024

Omschrijving

Asiel Galgos en Familia:

Terral werd gevonden toen ze op een warme zomerdag in Malaga alleen rondzwierf midden op het platteland, op het randje van een zonnesteek. Ze bevond zich ook in een gebied waar auto's langskwamen en dreigde aangereden te worden. Terral had het geluk om mensen tegen te komen die niet de andere kant opkeken, die haar redden en in veiligheid brachten.

Terral is een jonge, lieve en rustige Podenco mix. In het begin is ze een beetje verlegen bij vreemden, maar al snel krijgt ze vertrouwen en komt ze om knuffels vragen. In huis is ze lief, volgzaam en rustig. Ze loopt goed aan de lijn en gedraagt zich goed tijdens autoritten. Met andere honden is ze heel sociaal, ze gaat heel goed om met haar hondenmaatjes, of ze nu groot of klein, reu of teef zijn. Ze gaat graag met ze om en speelt met ze. Ze is helemaal niet territoriaal en gaat conflicten uit de weg.

We zijn op zoek naar een thuis voor Terral waar ze eindelijk de liefde en genegenheid zal krijgen die ze verdient, we zijn er zeker van dat ze perfect zal passen bij elke familie.

(Input 30 augustus 2024)

dogstars