LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Padrón

Geboortejaar: mei 2024
Geslacht: Mannelijk
Maat: 55 cm of groter
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 02-09-2024
Toegevoegd:
03-07-2024

Omschrijving

Asiel Tanamera:

Update  2 september 2024: Er is een poosje terug interesse geweest voor Padrón. Dit is helaas voor hem niets geworden maar hij had zijn koffer al ingepakt. Misschien kunnen wat nieuwe foto’s iemand misschien overtuigen hoe knap dit leuke mannetje is! 7 nieuwe foto's toegevoegd.

Update 29 juli 2024: Er is mooi vakantie kiekje gemaakt van mooie Padrón. Hiermee wil hij graag laten zien hoe mooi hij is en hoe groot hij al wordt.

Padrón kan, net als zijn broertje en zusjes, niet wachten tot er een eigen familie voor hem komt en dat hij dan snel zijn koffertje mag pakken op weg naar een eigen warme mand. 1 nieuwe foto toegevoegd.

Input 3 juli 2024: Padrón en zijn familie waren zwervertjes. Zijn mama is waarschijnlijk buiten de deur gezet toen ze loops, of al zwanger was. We denken het laatste, omdat alle puppies identiek zijn en lijken op de papa die ook ter plaatse was. De kans is groot dat ze dus bij dezelfde jager vandaan kwamen. Mama en de pups (Padrón, Conchita, Flecha en Santiago) werden gevangen toen de puppies een week of 6 waren. Gelukkig is op die leeftijd socialisatie nog goed mogelijk.

Padrón is een vrij rustige pup. Hij speelt met zijn broer en zusjes maar als het hem teveel wordt zoekt hij de rust op. Hij kijkt op dit moment graag eerst de kat uit de boom, en gaat dan pas zijn ding doen. Knuffelen kan hij als de beste. Laat zich graag optillen en heeft de tijd (de andere puppies willen direct weer verder met spelen en rennen). Van deze puppies is hij ook het meest mannelijk qua bouw, hoewel we vermoeden dat de elegantie snel gaat komen. Padrón wordt waarschijnlijk zo’n 60 cm groot en een kilo of 20, maar de komende weken zullen daar meer zicht op geven.

Padrón heeft nog niet alle vaccinaties gehad en is dus nog niet klaar om te mogen reizen. Dit zal zo ongeveer zo rond eind augustus zijn, wat zou het fijn zijn als er al een lieve familie zich voor hem gemeld heeft zodat hij niet achter tralies hoeft op te groeien.

 

dogstars