LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Tana

Geboortejaar: maart 2020
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 0 - 40 cm
Hoogte: 40
Gewicht: 11
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 16-07-2024
Toegevoegd:
21-06-2024

Omschrijving

Asiel Apama:

Update 16 juli 2024: een nieuwe video toegevoegd.

Update 30 juni 2024: een nieuwe video toegevoegd.

Input 21 juni 2024: We hoorden begin mei 2024 het verhaal van Tana en (Cometa), maar helaas hadden we geen plaats voor hen tot 3 juni 2024.

Deze arme hondjes hebben hun hele leven vastgebonden geleefd, zoals je op de foto's kunt zien, aan alleen een hele korte ketting, typisch voor jagers.

Hun eigenaar, een zeer oude man met ouderdoms dementie, vergat hen soms water en voedsel te geven, en soms raakten ze verstrikt in de ketting en konden ze zich helemaal niet bewegen. De man woonde niet op dezelfde plek. Gelukkig vertelde een buurman ons over hen en de eigenaar had er geen bezwaar tegen om ze aan ons over te dragen.

Hij maakte ze ook niet vaak schoon en ze moesten in hun eigen uitwerpselen leven, zo verschrikkelijk en triest.

Tana leeft prima samen met alle soorten honden en langzamerhand maakt ze nieuwe vriendjes met wie ze niet stopt met spelen. Het is jammer dat ze haar hele leven tot nu toe aan een ketting heeft vastgezeten, zonder met andere honden te kunnen spelen ...

Tana blaft helemaal niet en is ook niet heel erg actief. Als ze gaat wandelen moet ze altijd alles onderzoeken, dus ze is geïnteresseerd in elk detail. Dat is heel normaal, vinden wij, met het slechte leven dat ze tot nu toe heeft geleid ... Tana is heel aanhankelijk en lief voor mensen, heel gehoorzaam en ze weet hoe ze aan de lijn moet lopen en dat ze haar behoeftes buitenshuis moet doen.

Tana is nog een jong hondje met levenslust en ze verdient het geluk om een liefdevolle familie te vinden, waar ze kan herstellen van alle tijd die ze in de mishandeling heeft geleefd.

Wie geeft lieve Tana het liefdevolle thuis voor altijd en de liefde die ze zo verdient?

 

Video

dogstars