LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Estrella

Geboortejaar: oktober 2022
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Gesteriliseerd/gecastreerd: Onbekend
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Spanje
Laatste update: 06-05-2024
Toegevoegd:
03-10-2023

Omschrijving

Asiel Paws Patas:

Update 6 mei 2024:  Estrella is een fantastisch middelmaat podenco meisje. Ze is gek op koekjes en aandacht en ze wil ook graag dingen voor je doen. Ze is een gespierd meisje en heeft ook zeker wel jachtinstinct, maar ze kan ook perfect naast je lopen. Ze is heel trainbaar en slim. Estrella kan goed opschieten met iedere andere hond en ook katten zullen waarschijnlijk geen probleem voor haar zijn.
We hopen dat iemand Estrella snel op zal vallen zodat ze een eigen baasje heeft waar ze alles voor kan en mag doen! 13 nieuwe foto's en een video toegevoegd.

Update 21 november 2023: 5 nieuwe foto's toegevoegd

Update 17 oktober 2023: 8 nieuwe foto's en een nieuwe video

Input 3 oktober 2023: Estrella (betekent Ster) is een heel vriendelijk meisje dat aan een ketting van 1 meter was vastgebonden. Ze was ernstig gewond en we moesten met haar naar de dierenarts om de wonden te laten hechten.

Estrella verblijft bij een van onze vrijwilligers in huis en dit gaat heel goed. Ze is zindelijk en gaat graag mee uit wandelen. Ze houdt van andere honden om mee te spelen, is nieuwsgierig naar katten maar jaagt ze niet op. Estrella houdt van mensen en aandacht en wil graag naast je liggen om te knuffelen.

Deze vriendelijke meid heeft al veel meegemaakt en verdient een heel goed thuis met mensen die graag met haar gaan wandelen.

 

Video

dogstars