LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

George

Geboortejaar: april 2022
Geslacht: Mannelijk
Maat: 55 cm of groter
Hoogte: 58
Gewicht: 25
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 06-05-2024
Toegevoegd:
10-06-2023

Omschrijving

Asiel Paws Patas:

Update 6 mei 2024: George loopt al goed mee aan de riem. George en Rosa zijn erg aan elkaar gehecht en heel erg koekjes gedreven, dat is ook wel aan hun kilo's te zien. Wie heeft het mandje voor George en gaat lekker met hem aan de wandel zodat hij de kilo’s die hij nu teveel heeft snel weer kwijtraakt! 4 nieuwe foto's en video toegevoegd.

Update 16 januari 2024: 3 nieuwe foto's toegevoegd.

Input 10 juni 2023: George is een stoere en vriendelijke jongen. Hij werd samen met Rosa langs de snelweg gevonden. Ze hadden erge honger en waren uitgeput. Vanaf het begin was hij al heel vriendelijk maar alles was nieuw voor hem. Aan de riem lopen was dan toch ook wel echt een dingetje, dit had hij nog nooit eerder gedaan en vond hij ook heel eng. Maar worstjes doen wonderen en wij geven niet op natuurlijk. Nu loopt George maar al te graag mee met onze wandelaars om er heerlijk op uit te gaan. Hij snuffelt graag wat rond en heeft er nu heel  veel plezier in om mee te gaan wandelen. Door gebrek aan ruimte is hij nog niet met andere honden getest maar met Rosa is hij natuurlijk dikke vriendjes. Hij speelt graag met haar en hij is dol op mensen. George komt graag bij je zitten of liggen om geknuffeld te worden.

George is een vriendelijke en stoere jongen en hij zal zonder twijfel een aanwinst zijn voor de familie die voor hem zijn eigen, lekkere mandje klaar heeft staan.

 

Video

dogstars